A költségvetési előirányzat felhasználásáról döntöttek a részönkormányzatok


2018-09-26 14:05:05  | cikk: Babos Petra  | 


A költségvetési előirányzat felhasználásáról döntöttek a részönkormányzatok főképe
A városi képviselő-testületi ülést megelőzően a részönkormányzatok beszámolót hallgathattak meg. Hétfőn a tapolcafői, szerdán pedig a borsosgyőri és a kéttornyúlaki testület ülésezett.
A borsosgyőri és a kéttornyúlaki testület egyöntetően elfogadta a 2018. I. félévi gazdálkodásáról szóló beszámolót.
A második napirendi pontban Molnár István városfejlesztési osztályvezető beszámolóját hallgatták meg a megjelentek a belváros közlekedéséről szóló önkormányzati rendelet módosításáról, amire a felújításból elkészült Jókai utca miatt volt szükség.
A harmadik napirendi pontban Pápa Város Önkormányzata Tanulmányi Támogatási Rendszerének módosításáról esett szó.
A testületek meghallgatták a bölcsődevezetők beszámolóját is, melyből kiderült, a bölcsődék száz százalékos kihasználtság mellett működnek.
Pápa-Borosgyőrött 500.000 Ft, Kéttornyúlakon 400.000 Ft marad az idei évi programokra, amiről a következő ülésen döntenek, hogy mire költik el. Terveik között szerepel a Mikulás és a karácsonyi ünnepség megszervezése.
Vegyes ügyek keretében a csapadékvíz elvezetésről, ároktisztításról és a gyalogátkelőhelyről esett szó.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!