Beszámolókat hallgatott meg a tapolcafői testület


2018-09-24 19:47:35  | cikk: Babos Petra  | 


Beszámolókat hallgatott meg a tapolcafői testület főképe
Megtartotta soron következő ülését a Tapolcafői Városrész Önkormányzata. A testület egyhangúlag elfogadta a 2018. I. félévi gazdálkodásáról szóló beszámolót, valamint a belváros közlekedéséről szóló önkormányzati rendelet-tervezet módosítását is.
A testületi ülésen szó esett még Pápa Város Önkormányzata Tanulmányi Támogatási Rendszerének módosításáról, melynek kapcsán kiderült, nem sokan vették igénybe a támogatást eddig.
Horváth Katalin, a Fenyveserdő Bölcsőde vezetője elmondta, az elmúlt öt évben nem történt különösebb változás a város bölcsődéiben. A Bóbita Bölcsődében már befejeződött a felújítás, a Napsugár Bölcsődében jelenleg is zajlik, a Fenyveserdőben pedig a jövőben szeretnének pályázni.
-A Fenyveserdő Bölcsődében személyi változások történtek, hiszen 2013-ban nyugdíjba vonult Berkes Béláné, aki több mint 22 évig állt az intézmény élén. Helyére Horváth Katalin került, mint intézményvezető helyettes, majd utána Fülöp Amália lett a vezető, aki most GYES-en van, így most ismét Horváth Katalin látja el a vezetői feladatokat. Nagyobb felújításként a gázkorszerűsítést emelném ki, mert az nagyon régi és elavult volt, ez 2017-ben történt meg. A folyosó felújítása is befejeződött, nagy örömünkre - mondta a vezető, aki hozzátette, a bölcsődék kihasználtsága majdnem 100 százalékos, a kormány családpolitikájának köszönhetően.
Zsegraics Gyula elnök elmondta, az idei évben még három programot terveznek, október 21-én ünnepi megemlékezést, december 1-jén karácsonyi játszóházat és december 8-án pedig nyugdíjas karácsonyt szerveznek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!