Magyar Kupa: A hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást a Perutz FC


2018-09-23 18:33:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magyar Kupa: A hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást a Perutz FC főképe
Önbizalom növelő siker és az elmúlt hetek csalódást keltő eredményeinek feledtetése reményében utazott Hévízre a Perutz FC, a Magyar Kupa hatodik fordulójában. A vendéglátók nem ígérkeztek könnyű ellenfélnek, hiszen kiválóan teljesítenek idén, a Zala megyei első osztályú pontvadászatot 100 százalékos teljesítménnyel, 14 lőtt és mindössze egy kapott góllal vezetik. A Perutz az NB III-ban ugyanakkor hetek óta keresi a III. kerület ellen látott jó formáját, Rozmán László csapata legutóbbi öt fellépésén nem tudott győzni (négy döntetlen, egy vereség), ettől függetlenül természetesen a vendégek számítottak esélyesnek. A pápaiak mestere többnyire azoknak adott lehetőséget, akik az eddig lejátszott bajnokik alkalmával nem vagy csak ritkán jutottak szóhoz, a Perutz a Szigeti - Udvardi, Császár, Böröczky - Somogyi, Baldauf, Nagy T., Szabó T., Vallejos, Benecz - Füleki összeállításban kezdett, méghozzá kiválóan, hiszen negyed óra elteltével már két góllal vezetett: a negyedik percben Füleki köszönt be, tíz perccel később Vallejos duplázta meg az előnyt. A Hévíz viszont nem hagyta magát, a félidő derekán Tóth szépített, sőt a 35. percben Horváth góljával már 2-2 volt az eredmény. Ezután semmi sem sikerült a pápaiaknak, hiába játszottak fölényben és alakítottak ki helyzeteket, nem sikerült gólt lőni, még a kapufa is a hazaiakkal volt. Mivel a rendes játékidőben nem született döntés, a lebonyolítás értelmében következhetett a kétszer 15 perces hosszabbítás, ahol a csereként pályára lépő Havasi Dániel duplájával eldőlt a továbbjutás.

Hévíz SK - Perutz FC 2-4 (2-2) Gsz.: Tóth, Horváth ill.Füleki, Vallejos, Havasi 2

Hévíz: Jánosa - Meidl, Giber, Tóth, Horváth D. - Horváth M. (Török 104), Szi, Buzási, Varga (Nedelkó 51), Pajor - Vass (Kiglics 113), edző: Damina László

Perutz FC: Szigeti - Udvardi, Császár, Böröczky - Somogyi, Baldauf (Mogyorósi 67), Nagy T., Szabó T. (Iványi 57), Vallejos, Benecz (Havasi 57)- Füleki, edző: Rozmán László.

A Perutz FC a bajnokságban legközelebb ismét idegenbe utazik, a Nagykanizsa elleni találkozót szeptember 30-án rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!