Nyílt nap a Magyar Közútnál


2018-09-21 09:18:56  | cikk: HuHa  | 


Nyílt nap a Magyar Közútnál főképe
Első alkalommal szervez országos nyílt napot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A szombati (szeptember 22.) rendezvényen megyénként egy-egy mérnökség kapuit nyitják meg a családok előtt, hogy kicsik és nagyok megismerkedhessenek a Magyar Közútnál használt munkagépekkel, feladatokkal és érdekességekkel.

Minden kisgyerek tátott szájjal nézi az óriási gépeken dolgozó embereket, akik az utakat építik, javítják. Ezen a különleges napon az álmok valóra válhatnak, és bárki bemehet a társaság egy-egy megyei mérnökségére és felülhet egy hókotróra, beülhet egy útellenőri autóba, megismerheti és láthatja a világot a közutasok szemével - így invitálja az érdeklődőket közleményében a cég.

Veszprém megyében a Pápai Mérnökség lesz a helyszíne a programnak, a Külső-Győri úti telephelyen várják az érdeklődőket 10-15 óra között. A vendégek beszélgethetnek a közutas dolgozókkal, megismerhetik a diszpécser helyiséget, a különböző feladatellátáshoz használt munkagépeket, a gyermekeket KRESZ pályával várják („járművet” mindenki hozzon magával), de lesz légvár, arcfestés, lufihajtogatás és aszfaltrajzolás is.

A rendezvényre mindenkit szeretettel vár a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pápai Mérnöksége.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!