Szomszédvári rangadó előtt a Lombard II


2010-05-21 09:54:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB III-as labdarúgó bajnokság hétvégén már a 24. fordulójához érkezik. Nagy Mihály csapata szombaton 17 órától hazai pályán Celldömölk alakulatával csap össze. A Lombard II leendő ellenfelénél több, korábban Pápán játszó labdarúgóval is találkozhatunk, hiszen Velencei Tibor, Szilágyi Balázs, Sebestyén Roland, Csákvári Zsolt, Babics Zsolt, Gaál Gyula és Ambrus Attila is egykoron Pápán kergette a labdát. Már csak emiatt is különlegesnek ígérkezik a szombati 2x45 perc, erre hívta fel a figyelmet Nagy Mihály is.
- Szombati ellenfelünk jobb, mint ősszel volt, a fiataljaik beleszoktak a felnőtt mezőnybe. Játszik náluk néhány, a mi korosztályunknál idősebb pápai játékos és több olyan is, akik évekig a pápai utánpótlásban nevelkedtek, de az iskola végeztével hazatértek, így biztos, hogy ez pikánssá teszi a találkozót. A mi részünkről pedig van törlesztenivaló, mert az odavágón az ősz legkiábrándítóbb játékával simán kikaptunk (Celldömölk – Lombard II 3-0). Sérültjeink már nem fognak felépülni ebben a szezonban, de bízom benne, hogy aki lehetőséget kap, az megállja a helyét.

A forduló további párosításai:
Csesztreg – Lipót
Csorna – Sárvár
Veszprém – Bük
Badacsonytomaj – Répcelak
Körmend – Sopron
MTE 1904 – Haladás

A bajnokság állása:
  1. Veszprém FC 59 pont
  2. Lipót Pékség 47
  3. SVSE-GYSEV 44
  4. Szombathelyi Haladás 42
  5. Csornai SE 40
  6. MTE 1904 38
  7. Sárvár FC 28
  8. Lombard II 27
  9. Körmendi FC 26
  10. Badacsonytomaji SE 25
  11. Celldömölki VSE 23
  12. Répcelak SE 23
  13. Csesztreg 15
  14. Büki TK 7


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!