Szünet után dőlt el a meccs


2018-09-17 15:28:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szünet után dőlt el a meccs főképe
A bajnoki címre is esélyes Várpalota ellen vágott neki az idei NB II-es kézilabda bajnokságnak a Bakonyerdő Pápa együttese. Kapcsándi Zsolt csapatában a felkészülés utolsó hetében is történt változás, a pápaiak első számú gólfelelőse, és a legutóbbi kiírás gólkirálya, Bors Martin Ajkára igazolt, így nehéz szezon vár a pápai kézilabdázókra. A megyei rivális ellen 30 percen keresztül jól játszott a Pápa, a szünetre mindössze kétgólos hátrányban mehetett. A második félidőben - ahogy mondani szokás - az öltözőben maradtak a hazaiak, hét percen keresztül képtelenek voltak a kapuba találni, a palotaiak pedig sorra lőtték a gólokat, így a játékrész első harmadában el is dőlt a két pont sorsa.

Bakonyerdő Pápa - Várpalotai Bányász Sportkör 27-43 (17-19)

Kapcsándi Zsolt: Úgy látszik, a tíz perces szünet kevés nekünk, nagyon elfogytunk a második félidőre, az első teljesen rendben volt, jól és eredményesen kézilabdáztunk. Arról nem is beszélve, hogy betegség miatt három játékosomra sem számíthattam, Bors Martin pedig eligazolt. Ez bármelyik csapat játékát befolyásolná, így a miénket is. A Várpalota ránk tudta erőltetni futós, gyors játékát, amivel nem tudtunk mit kezdeni. Az első 30 percre kell építenünk a jövőben.

Bakonyerdő Pápa: Soós, Körli, Sipőcz 6, Szakács 4, Nagy P. 2, Bors P. 9, Füzi 2, Vígh 2, Horváth M. 1, Csanádi 1, Farkas.

A Bakonyerdő a következő játéknapon a Veszprémi KKFT Felsőörs U23-as együtteséhez utazik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!