A helyzetek megvoltak, csak a gól hiányzott


2018-09-15 17:10:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A helyzetek megvoltak, csak a gól hiányzott főképe
A forduló előtt két győzelemmel, kapott gól nélkül a dobogón álló Zalaegerszeg ellen folytatta az NB II-es női labdarúgó bajnokságot a PELC-Nyárád csapata. Pődör Ákos tanítványai a nyitókörben magabiztosan győzték le idegenben a Balatonfüredet, a cél pedig az volt, hogy hazai pályán is jól sikerüljön a bemutatkozás. Pontrúgásokból, szépen felépített támadásokból többször is veszélyeztette a ZTE kapuját a hazai gárda, ám nem sikerült a kapuba találni. Főleg a második félidőben teljesen felborult a pálya, a sárga mezes vendéglátók egykapuztak, ám a győzelmet érő találatot nem sikerült meglőni, így maradt a 0-0-s döntetlen.

PELC-Nyárád - Zalaegerszeg 0-0

Pődör Ákos: A játékkal maximálisan meg voltam elégedve, a lányok nagyon jól betartották azokat az utasításokat, amiket az öltözőben megbeszéltünk. Többször is eldönthettük volna a három pont sorsát, sajnos ma nem sikerült betalálnunk, bízom benne, hogy a következő fordulóban javítunk a helyzetkihasználáson.

A bajnokság Sopronban folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!