Őszi tagfelvétel a Hét Csillag Egyesületnél


2018-09-10 10:24:35  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Őszi tagfelvétel a Hét Csillag Egyesületnél főképe
A nyári gyerek és felnőtt edzőtábor után szeptembertől új lendülettel folytatódtak a Hét Csillag Egyesület csoportos foglalkozásai.
A kung-fu, systema és női önvédelmi edzések mellett idén megfelelő létszám esetén heti egy alkalommal gyerekeknek képességfejlesztő foglalkozásokat is tartanak az egyesület Jókai utcai edzőtermében. Pintér Pétertől, az iskola vezetőjétől megtudtuk, a nyári foglalkozások jól sikerültek, és ősszel sok feladat vár rájuk.
-A nyár mindig fontos részét képezi az évnek, mindkét táborunk jól sikerült. Napközis rendszerben, napi három foglalkozással zajlott a hét, mely során közeledtünk a tradicionális kung-fu felé. Úgy gondolom, a gyerekek sokat fejlődtek, még vízi edzést is beiktattunk, amit nagyon élveztek.

A már megszokott kerékvágásba szeptember első hetében tértek vissza az egyesületnél.

- Edzéseinken a seven star mantis kung fu stílust oktatjuk 6-11 éves gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A systema edzésre 16 év felett várjuk az érdeklődőket, erről tudni kell, hogy a systema egy igen hatékony harci rendszer, ami az emberi test működésére, biomechanikájára épül, a modern kor igényeihez alakítva. A foglakozások témái: szituációs gyakorlatok, pusztakéz és eszközök alkalmazása, koordináció, állóképesség és erőnlét fejlesztés, stresszkezelő gyakorlatok és sok minden más. Újdonság idén a képességfejlesztő foglalkozás a 3-5 évesek számára. Heti egy alkalommal a legapróbb gyerekeket játékos formában fejlesztjük, hangsúlyt az egyensúly, a koordináció és lazaság növelése kapja. Az edzéseken a szülők is részt vehetnek. Az induláshoz előzetes igényfelmérést végzünk, a csoport létszáma minimum öt, maximum tíz fő.

A foglalkozások helye a Jókai utca 34. szám alatti edzőterem, további információ a 06-70/244-4734-es telefonszámon vagy az egyesület facebook oldalán kérhető.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!