Változások a kosár csapatnál


2018-09-05 22:25:40  | cikk: Babos Petra  | 


Változások a kosár csapatnál főképe
Gőzerővel zajlik a felkészülés az NB I/B-ben szereplő Motax Pápa KC-nál. A csapat életében több változás is bekövetkezett a nyár folyamán.
A nyáron hat játékos távozott a csapatból. Többen a tanulmányaik miatt, Kálmán László abbahagyta a játékot, Horváth Gergely pedig visszament Győrbe. Új játékosok is erősítik majd a csapatot, sok fiatallal, Sonyák Bélával, Márton Lászlóval és Murai Gáborral.
Vajda József edző elmondta, nagy örömére sok fiatal csatlakozott a csapathoz. A felkészülést augusztus közepén kezdték meg.
-A srácok nagyon jól haladnak a felkészüléssel. Játszottunk már edzőmeccseket, például Győrrel, akiket meg is vertünk. De megmérettettük magunkat a Szent Pál Akadémiával, őket 30 ponttal vertük meg itthon. Ezután a Budafoktól kikaptunk és utána megvertük a SMAFC-ot. Igazából az eredmények jók, a hozzáállás is, de most komoly munkában vagyunk, s ez a legfontosabb - mondta Vajda József, aki hozzátette, a bajnokságban a célja, hogy ezt a fiatal csapatot igazi csapattá formálja, s sok-sok évre meghatározó csapat legyen Pápán, hiszen ez most egy generáció váltás volt a club életében. A csapat többi tagja is hamarosan megérkezik, s ha meglesz a 15 fős keret, akkor már lehet is dolgozni.
Vajda József elárulta, ő azért vállalta el az edzői feladatokat, mivel sok-sok éven keresztül mindig össze kellett rakni egy társaságot, ahhoz, hogy ez egy kiváló csapat legyen, ismerni kellett a helyi fiatalokat, azokat, akiket most idehoztak. Persze kell ismerni a mezőnyt is.
-Én egyáltalán nem bántam meg, hogy elvállaltam az edzői feladatokat, bízom benne, hogy ha úgy alakul, év végén úgy adhatom át az utódomnak, hogy jó munkát végeztem, s egy jó csapatot adok át - fűzte hozzá Vajda József.
Az NB I/B-ben szereplő Motax Pápa KC első bajnoki mérkőzése szeptember 20-án lesz hazai pályán a Kecskeméttel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!