Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták


2018-09-05 09:13:53  | cikk:  | 


Késeket és fagyasztott húst lopott, a rendőrök elfogták főképe
Egy használaton kívüli vendéglőbe tört be Ugodon egy 55 éves helyi férfi, lopás bűntett elkövetése miatt büntetőeljárás indult ellene.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2018. augusztus 16-ára virradó éjszaka egy korábban vendéglőként üzemelő épületbe ismeretlen tettes betört és onnan fagyasztott húsokat, valamint késeket tulajdonított el közel százezer forint értékben.

A rendőrök - Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós, Varga Csaba rendőr zászlós és Hegyi Roland rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottak - 2018. szeptember 3-án 12 óra körül otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 55 éves helyi lakost. Ezt követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a férfi lakásán megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított késeket, és még aznap visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Az ugodi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi