Csalódott pápaiak, csak egy pont jutott nekik


2018-09-03 09:30:13  | cikk: forrás: veol.hu  | fotó: penzugyorfoci.hu  | 


Csalódott pápaiak, csak egy pont jutott nekik főképe
Húsz percnyi jó játék kevés volt a győzelem megszerzéséhez a Pénzügyőr otthonában. A labdarúgó NB III-ban csalódottan utaztak hazai a Peutz FC Pápa játékosai.
 
 
Pénzügyőr-Pápai Perutz FC 0-0

Budapest. Jv.: Görög M. Pénzügyőr SE: Gábor - Despotovic (Vitelki), Besztercei (Turi), Varga-Sebestyén, Feil (Buzás), Sztrunga, Szigeti, Burka, Nagy B., Szabó B., Kovács G. Edző: Hevesi Tamás.
Pápai Perutz FC: Sánta - Császár (Nagy T.), Vallejos, Jurik (Baldauf), Havasi, Czingráber, Dóczi, Iványi (Benecz), Bohner, Somogyi, Böröczky. Edző: Rozmán László.

A tavalyi gólkirályt, Szabó Zsoltot sérülés miatt nélkülöző Perutz győzelmi szándékkal utazott a Pénzügyőr alakulatához, amelyet a korábbi popénekes, Hevesi Tamás irányított.
A célok dacára a pápaiak meglehetősen gyenge teljesítményt nyújtottak, nem igazán találták a ritmust. Nem is tudott kialakítani igazán nagy helyzetet a Pápa, mondhatnánk azt is, egyik kapust sem dolgoztatták meg igazán a küzdő felek.
A szünet után láthatóan rendett tett a fejekben Rozmán László vezetőedző, a Perutz nemcsak felpörgött, hanem már sokkal veszélyesebben is futballozott. Ennek köszönhetően Baldauf kétszer, majd Havasi került nagy helyzetbe, ám egyikőjük sem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel.

A Pénzügyőr ezt követően feljavult, kiegyenlítődtek az erőviszonyok, és mindkét csapat több ziccert is kidolgozott, de a gólvonalon nem sikerült átjuttatni a labdát.

Összességében igazságos döntetlen született.
Rozmán László: - Győzelmi szándékkal érkeztünk ide, meg kellett volna nyernünk ezt a találkozót, ezért most csalódottak vagyunk. Úgy vélem azonban, húsz percnyi jó játék kevés a három pont megszerzéséhez.  

(Forrás: https://www.veol.hu/sport/helyi-sport/csalodott-papaiak-csak-egy-pont-jutott-nekik-2435949/)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!