Miért féltik az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságát a Jobbiktól?- sajtótájékoztatót tartott a Jobbik MM helyi szervezete


2010-05-19 22:50:18  | cikk: Tóth Tamara  | 


Sajtótájékoztatót tartott ma délután Orbán Imre a Jobbik Magyarországért Mozgalom (Jobbik MM) Pápai Alapszervezetének elnöke a Várkastély előtt. A sajtótájékoztató egyik célja az volt, hogy ily módon is szeretné kifejezni Orbán Imre köszönetét azon Pápán és a megye más részén lakó gárdistáknak, jobbikosoknak, nemzeti radikálisoknak, akik az elmúlt napok katasztrófavédelmében részt vettek, több alkalommal indultak útnak a szimpatizánsok Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe; valamint Veszprém megyében Városlődre, Devecserbe, Takácsiba, Somlóvásárhelyre az árvíz sújtotta településekre, hogy mentsék az ott élők életét, anyagi javaikat. Mint mondta erre azért van szükség, mert a „fősodratú” magát magyarnak nevező médiában erről egy szót sem hallani, ebbe a kategóriába sorolható tv-k, rádiók, újságok csak említik meg a Jobbikot és a Magyar Gárdát, mikor önös, mocskos érdekeik úgy kívánják.

Második témaként a Trianon-emléknapot nevezte meg az elnök. Az új országgyűlés első jobbikos előterjesztése, hogy az iskolák Trianon-emléknap néven - hasonlóan a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához - emlékezzenek meg az első világháború lezárásáról, s annak hazánkra vonatkozó lépéseiről, továbbá hogy tudja meg a magyar ifjúság, mit jelent az a szó, hogy Trianon. Az elnök kifejtette, kevésnek, de nagy fejlődésnek tartják az elmúlt 20 évhez képest az országgyűlés elnöke, Schmidt Pál által előterjesztett parlamenti emlékülést június 4-én. Végül Orbán Imre elmondta, a Jobbik MM megdöbbentőnek tartja, hogy a Fidesz az MSZP-nek adta a Nemzetbiztonsági Bizottság vezetésének feladatkörét, s mint mondta, az MSZP élve a lehetőséggel a bizottság élére Vadai Ágnest, Gyurcsány Ferenc hű „fegyverhordozóját” állította. Orbán Imre elmondta, először a Jobbik MM kapta meg a Nemzetbiztonsági Bizottság vezetését, s az MSZP a Költségvetési Bizottság elnöki posztját. Úgy fogalmazott, ekkor tudatukra ébredtek, hogy mi lesz majd akkor, ha a Jobbik feltárja az elmúlt 20 év mocskos ügyeit, a bizottság révén betekintést nyertek volna az olyan ügyek felett, mint, hogy kik és miért hallgatták le a Jobbik MM elnökét, helyi vezetőit, a gárdista zaklatások miértjeire is fény derült volna, valamint utána tudtak volna járni 2006. október 23-án emberi mivoltukból kivetkőző rendőr ruhába bújt bűnözőknek. Ez ügyben kérdéseket fogalmazott meg a helyi szervezet elnöke az MSZP és a Fidesz képviselői felé:

- Miért féltik az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságát a Jobbiktól? A két multi pártnak takargatnivalója van? Takargatnivalójuk, mert közös a bűnük a titkosítások szigorítását illetően? Takargatnivalójuk, mert fel kívánjuk fedni az emberek előtt az elmúlt 20 év mocskos ügyeit? Az olajszőkítésben résztvevőket, az alvilági leszámolásban résztvevőket, a politikai célzattal felhasznált szolgálatok jelentéseit, a cigány gyilkosságok valódi kitervelőit és végrehajtóit, a magyar titkosszolgálatba beépült izraeli ügynököket, a pénzekről készített titkosszolgálati jelentéseket?

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!