Jó hangulatban telt a közgázos nyitótábor


2018-08-30 15:55:13  | cikk: Babos Petra  | fotó: PSZC JMKSZ  | 


Jó hangulatban telt a közgázos nyitótábor főképe
Eseménydús két napos programsorozaton vettek részt a leendő kilencedikesek a Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma szervezte nyitótáborban. Az osztályfőnökök izgatottan várták a kilencedikeseket. A fiatalok számára az osztályfőnökkel, osztálytársakkal való ismerkedéssel, az iskolavezetés bemutatásával, közösségi szolgálattal kapcsolatos tájékoztatóval telt a délelőtt, amit 14 órától játékos feladatok követtek. Forgószínpadszerűen mozogtak az osztályok: iskolai hagyományokról, rendezvényekről tartottak a 12. C osztály tanulói hangulatos beszámolót az egyik osztálynak, míg a másik kettő marketingversenyen vett részt, ill. egy ismert népdal dallamára osztályindulót fogalmaztak osztályfőnökeikkel. 16.30 órától foci- és kézilabda-mérkőzések zajlottak az osztályok között. Szellemi és ügyességi feladatokkal várták a felsőbb évesek a kilencedikeseket 19.30 órától. Volt activity, toronyépítés kupakokból, szókirakó, műveltségi teszt, Jókai-pénz vadászat, KRESZ-teszt, ping-pong labda vezetése, képösszerakása, képfelismerés. Fényképek örökítették meg az emlékezetes pillanatokat, a felhőtlen jókedvet, nagy nevetéseket.
Másnap délelőtt további izgalmas programokban volt részük a kilencedikeseknek, kézműves foglalkozás, játékos statisztikaóra, valamint „A hatalmas táncos világ kis szelete” táncóra nyújtott élményt a fiataloknak.
A tábor ideje alatt a különböző feladatokkal pontokat szerezhettek az osztályok. Szoros verseny alakult ki közöttük. 1. helyezést ért el a 9. B osztály, megosztva 2. helyezett lett a 9. A és 9. Ny. - tájékoztatta hírportálunkat a programról Berta Ildikó tagintézmény-vezető.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!