Búcsúztassuk zenével a nyarat!


2018-08-29 20:32:13  | cikk: ha  | 


Búcsúztassuk zenével a nyarat! főképe

Hagyomány, hogy Pápa Város Fúvószenekara könnyed hangulatú koncerttel búcsúztatja a nyarat. Idén sem lesz ez másként, augusztus 31-én 20 órakor kezdődő programjukra szeretettel várnak minden érdeklődőt. A koncerttel mozgalmas nyárnak int búcsút a zenekar, hisz a Játékfesztivállal számukra is beindul a szezon, egymást érik a felépések. Ebben az esztendőben muzsikáltak először a zsinagógában, a Múzeumok éjszakáján hosszú sor kígyózott az épület előtt, hisz sokan részesei akartak lenni az élménynek. Vidéken is mindig szeretettel látják a zenekart, így jártak például Farkasgyepűn és Nemesszalókon is. Nagy siker volt a nyári nemzetközi fúvós fesztivál, a vendégek és a pápaiak is hatalmas tapsot kaptak a koncertek után.

A mozgalmas nyarat vidám koncerttel zárják. Pénteken este átadják az idei örökös és a tiszteletbeli tag díjat, de a főszereplő a zene lesz: hazai és külföldi slágerek, filmzenék segítenek abban, hogy jókedvűen búcsúztassuk a pihenés, a meleg, a kikapcsolódás időszakát. A koncertet eső esetén is megtartja a zenekar, akkor a Városháza aulájában muzsikálnak. Mógor-Schmidt Katalin egyesületi elnök felhívta a figyelmet arra, hogy oda mindössze száz fő fér be. De természetesen reménykednek abban, hogy ezúttal az időjárás is velük lesz és a hagyományos helyszínen, az Esterházy-kastély előtt zenélhetnek augusztus 31-én. A rendezvény ingyenes, szeretettel invitálják a zenekedvelőket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!