Sakk: A dobogó a cél


2018-08-29 10:24:07  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Sakk: A dobogó a cél főképe
Két nyári FIDE verseny után már a szeptember közepén rajtoló megyei pontvadászatra készülnek a Szabadgyalog Sakk Egyesület sportolói, ahol kimondva is a dobogó a cél.
Nyáron Ajkán és Veszprémben egyaránt négynapos kupán vettek részt az egyesület sakkozói, melyek jól sikerültek, így Kiss Csaba egyesületi elnök bizakodóan tekint az ősszel rajtoló szezon elé.
- Július végén rendezték Ajkán a Borostyán Kupát, melyre évek óta visszajárunk - mondta Kiss Csaba. - A négy napos pénzdíjas, Élő-pontszerző sakkbajnokságon 22-en vettek részt, ebből három induló pápai volt. Szereplésünk az elvártaknak megfelelően alakult, ahogy a Veszprémi Nyár keretében 24. alkalommal megrendezett versenyen is hoztuk a tőlünk elvárhatót. A 42 versenyző között jól teljesített az ifjúsági korú Domonkos Eszter és Balogh Bálint, elégedett vagyok velük.
A távolabbi tervekkel kapcsolatosan Kiss Csaba elmondta, szeptember közepén indul az első-, és másodosztályú megyei pontvadászat, illetve az ifjúsági csapatbajnokság, ahol szeretnének a lehető legjobban szerepelni, jövőre pedig Pápán egynapos pénzdíjas rapid verseny rendezését tervezik 2000 Élő-pont alatti játékosok részére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!