Rendőrségi meghívó az AEGON játszótéri napra


2018-08-28 11:11:33  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. szeptember 1-jén délután toborzással, közlekedési játékokkal, kerékpár regisztrációval és rendőrautóval várja az érdeklődőket Pápán, a volt Kilián lakótelepen.

A Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap keretében, az AEGON játszótéren 15 órától kialakított rendőrségi standnál a gyermekek közlekedési játékokkal játszhatnak és beülhetnek a rendőrautóba. Ez alatt a felnőttek KRESZ ismereteiket frissíthetik fel, próbára tehetik vagyonvédelmi ismereteiket, valamint prevenciós kiadványok közül választhatnak.

A rendőrök kerékpár regisztrációval is várják a bicikli tulajdonosokat.

A rendezvényen a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról, valamint az őr-járőrtárs képzésről is részletes felvilágosítást kaphatnak az érdeklődők.

Mindenkit szeretettel vár a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!