Rendőrségi programok Nemesszalókon


2018-08-28 11:09:55  | cikk:  | 


Rendőrségi programok Nemesszalókon főképe
A pápai rendőrök közlekedési játékokkal és rendőrautó bemutatóval vettek részt a nemesszalóki testvér-települési találkozón.

A település központjában felállított rendőrségi standnál 2018. augusztus 25-én délután a közlekedésé volt a főszerep. A rendezvényre kilátogató fiatalok különböző mágneses játékok és kirakók segítségével ismerkedhettek meg az alapvető közlekedési jelzőtáblákkal és jelentésükkel, a kerékpár kötelező tartozékaival, valamint a kerékpáros biztonságát és láthatóságát segítő kiegészítőkkel. Az iskoláskorú gyermekek keresztrejtvény megoldásával mélyíthették el közlekedési ismereteiket, míg az óvodás korúak közlekedési szituációkat ábrázoló rajzokat színezhettek. A játékok mellett bárki beülhetett a rendőrautóba, valamint a felnőttek KRESZ tesztet tölthettek és bűnmegelőzési kiadványok közül választhattak.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!