Páros teniszverseny


2018-08-27 17:41:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Páros teniszverseny főképe
Az egykori Vasas Sporttelep teniszpályái második alkalommal adtak otthont a Kiss Festék Kupának. A megmérettetésre 15 páros nevezett.
A tavaly első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal megrendezett kupa célja a sportbaráti kapcsolatok ápolása, a játéklehetőség biztosítása volt a pápai és környékbeli teniszezők számára. Pődör Róbert szervezőtől megtudtuk, idén 30-an jelentkeztek a versenyre, akiket a játéktudás figyelembe vételével a kiegyenlítettebb mezőny érdekében összesorsoltak, így a páros egyik fele egy rutinosabb játékos, míg másik tagja egy lelkes amatőr volt. Izgalmas, olykor látványos labdameneteknek lehettünk szemtanúi, ahol a főág vesztesei a vigaszágon folytathatták a küzdelmeket. Nagy csatában a döntőt végül Koch Róbertné és fia, ifj. Koch Róbert nyerte, utóbbi az eredményhirdetés után elmondta, ritkán szokott párosozni, és az sem mindennapi, hogy édesanyja oldalán játszhasson.
- Először is szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy megrendezték ezt a versenyt, nagyon jól éreztem magam. Jó színvonalú meccseket játszottunk, azt gondolom, a részvételre sem lehet panasz, a 15 pár jó számnak mondható. Mindegyik meccsünk nagy küzdelmet hozott, a döntő különösen izgalmasra sikerült, ahol hátrányból tudtunk fordítani. Csak a szerencsének köszönhető, hogy édesanyám oldalán játszhattam, aki nagyon jó napot fogott ki, fonákütései nagy százalékban nyerők voltak, közel a 60-hoz nem semmi ez a teljesítmény.

A versenyt tehát Koch Róbertné és ifj. Koch Róbert nyerte, második az Erdélyi István-Golda János, harmadik pedig a Kiss Petra-Joó Gerda páros lett. A vigaszágon az id. Koch Róbert-Bertalan László kettős diadalmaskodott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!