A máltai ifjúsági csoport nyárbúcsúztatója


2018-08-25 19:25:05  | cikk: pi-pa  | 


A máltai ifjúsági csoport nyárbúcsúztatója főképe
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja június végi önkéntes táborában résztvevő gyermekekből júliusban megalakult a szeretetszolgálat pápai ifjúsági csoportja. A péntekenként az Eötvös utcai Kultúr-Kuckóban tartott összejöveteleiken az egyéb elfoglaltságoktól függően 10-15 fiatal vesz részt rendszeresen. A csoport találkozóin sokat beszélgetnek, játszanak és különféle foglalkozásokon is részt vehetnek a tagok, így például a Kuckó őszi dekorációit is együtt készítették el. Emellett a fiatalok többsége a későbbiekben a szeretetszolgálat karitatív tevékenységébe is szeretne bekapcsolódni - tudtuk meg Nagy Judittól, a pápai csoport önkéntesétől.
Mivel a szünetnek hamarosan vége, és jövő héten már az évnyitókra készülnek a diákok, a szeretetszolgálat pápai csoportjának munkatársai nyárbúcsúztató rendezvényt szerveztek az ifjúsági csoportnak, melyre az önkéntes táborban segédkező felnőttek is meghívást kaptak. A pénteki programon elsőként fotókat vetítettek, melyekkel a tábor kedves, vicces és emlékezetes pillanatait elevenítették fel, majd egy vígjáték teremtett igazán jó hangulatot a Kultúr-Kuckóban. A nyárbúcsúztató résztvevői együtt ebédeltek, majd vidám játékkal zárták a rendezvényt.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Ifjúsági Csoportja jövő pénteken 10 órakor találkozik legközelebb, szeretettel várnak minden 12 év feletti fiatalt, aki csatlakozni szeretne a vidám közösséghez.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!