Hét baleset, köztük két súlyos sérüléssel járó az elmúlt héten


2018-08-23 09:43:15  | cikk:  | 


Hét baleset, köztük két súlyos sérüléssel járó az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. augusztus 13. és 2018. augusztus 19. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hét közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Három ütközés lakott területen kívül, kettő Pápán, míg egy-egy eset Bakonytamásiban és Ugodon következett be. A balesetekben egy kerékpáros és egy gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetekben részes járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholteszter két személynél mutatott pozitív értéket.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában a szabálytalan hátramenet, a jobbratartási kötelezettség elmulasztása és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet. Két gépkocsi vaddal ütközött.   

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a hátramenetet kellő körültekintéssel hajtsák végre, a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal közelítsék meg, hogy az ott áthaladó vagy átkelni kívánó gyalogosok számára meg tudják adni az elsőbbséget, továbbá szeszesital fogyasztását követően ne üljenek a volán mögé!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi