Kézitábor a Weöresben


2018-08-17 13:29:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézitábor a Weöresben főképe
A Kilián DSE idén két turnusba várta a kézilabda sportág iránt érdeklődőket. Az első kézitábort július elején, a másodikat pedig augusztus harmadik hetében rendezték a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében. Ifjabb Koncz Sándortól, az egyesület vezetőjétől megtudtuk, napi három edzés, sok játék, kirándulás, Várkertfürdő látogatás is szerepelt a programban, a résztvevők pedig ajándékként táborpólót vehettek át.
- Az első táborra 40, a mostanira 28 kicsi és nagyobb gyerkőc jelentkezett, a közel 70 fős létszámmal meg vagyunk elégedve. Az öt nap során igyekeztünk változatos programokkal fenntartani a gyerekek figyelmét, szinte mindenkinek van kézilabdás múltja, a többség hozzánk jár edzésekre és vesz részt az utánpótlás bajnokságokban, de vannak olyanok is, akik itt szerették meg a sportágat és ősztől majd visszatérnek hozzánk. Főleg az egyéni képzésre helyeztük a fő hangsúlyt, ilyenkor van idő azokra az apróságokra felhívni a figyelmet, amikre év közben nincs lehetőség.
Az egyesület vezetője hozzátette, szeptember közepén kezdődnek az utánpótlás küzdelmek, a megyei felnőtt női pontvadászat mellett a DSE az U15-ös fiú-, az U14-es és U10-es lánybajnokságban is indít csapatot, sőt az U8 és U9-esek között is találkozhatunk majd pápai kézilabda-palántákkal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!