Ismét munkába álltak kézilabdázóink


2018-08-16 20:21:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét munkába álltak kézilabdázóink főképe
A héten megkezdte a felkészülést az NB II-es felnőtt és ifjúsági kézilabda bajnokságra a Bakonyerdő Pápa együttese, mely a tavalyinál jobb szezonban reménykedik.
A megszokottnál egy héttel később, augusztus közepén találkoztak a játékosok a Sportcsarnokban, ahol ráhangoló foglalkozásokkal megkezdődött a munka a szeptember közepén rajtoló pontvadászatra. A tavalyi felnőtt csapatból mindenki játékra jelentkezett, ám mint azt Kapcsándi Zsolt edzőtől az ifik felkészülési meccsén megtudtuk, elképzelhető, hogy a keretben a későbbiekben lesznek változások.
- Közel öt hét áll rendelkezésünkre a felkészülésre, ami ha megfelelő lesz az edzéslátogatottság, elegendő lesz, hogy fizikálisan és taktikában is elsajátítsuk, amit elterveztem - mondta a pápaiak edzője. - A felnőttekkel heti hármat, a fiatalabbakkal valamivel többet edzünk, augusztus utolsó hetét jobban megnyomjuk, hogy szeptemberre már csak a finomítások maradjanak. Úgy gondolom, az első csapatnál valami újhoz kell nyúlnunk idén, mert azt be kell látni, hogy sem védekezésben, sem támadásban nem találtuk meg tavaly azt, amivel meglephettük volna ellenfeleinket.
Kapcsándi Zsolt elmondta, a játékoskeretet sikerült egyben tartani, ez persze nem azt jelenti, hogy nem lesz változás, ám csak abban az esetben keresnek játékost, ha a meglévők közül valaki a távozás mellett dönt. A felnőttek számára a célkitűzés idén a középmezőny, ami nem lesz könnyű, hiszen erősödött az NB II.
- A 12 csapatos bajnokságban öt új ellenféllel találkozunk majd, ebből kettő hasonló játékerőt képvisel, három viszont egyelőre előttünk jár, ám erős munkával, nagyobb tűzzel és odaadással képesek lehetünk meglepetést okozni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!