Bébiételt osztottak


2018-08-15 11:18:50  | cikk: Babos Petra  | 


Bébiételt osztottak főképe
A németországi Teuton Lovagrend nemrégiben ismét nagyértékű bébiétel adományt juttatott el városunkba. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá az adományhoz. Az osztásra nagy volt az érdeklődés ezúttal is, hiszen már a kora reggeli órákban hosszú sor kígyózott a volt párház udvarán.
Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője elmondta, idén már harmadszor hozott adományt a lovagrend a neves bébiételgyártó cég jóvoltából.
-A mai napon kiosztott bébiétel több mint 4.000.000 Ft értékű, 31.380 adagot jelent. Egy gyermek több mint 11.000 Ft értékben kapott bébiételt. Az étkek 4 hónapos kortól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A gyerekek zöldség- és gyümölcspürét, egytál- és poralapú ételt kaptak - mondta a vezető.
Az adományban érkezett szondatápszer is, amelyet a daganatos betegek számára osztottak ki.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!