Edzőtáborban is készül az utánpótlás


2018-08-14 11:00:13  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Edzőtáborban is készül az utánpótlás főképe
Augusztus elején megkezdték az alapozást a Pápai Egyesített Labdarúgó Club versenykorosztályai, a felkészülésben a tréningek mellett edzőmérkőzések és hazai edzőtábor is szerepel.
Néhány hét múlva elrajtol a 2018/2019-es utánpótlás bajnoki idény, a PELC játékosai pedig szorgalmasan készülnek, hogy idén is a lehető legjobb helyezést szerezzék meg. Tavaly a minimális célkitűzést - az első tízbe kerülést - minden együttes teljesítette, az elvárások idén sem változtak - tudtuk meg Lengyel Ferenc szakmai igazgatótól.
- A már megszokott ritmusban zajlik a felkészülésünk, sajnos a nyaralások, egyéb programok miatt szinte soha nem tudnak edzőink a teljes kerettel dolgozni. Az edzői garnitúrában két változás van, Kun-Szabó Attila az U10 mellett az U16-os gárdát is átvette, míg Forsthoffer Tibortól elköszöntünk, az edző ugyanis Csornán folytatja pályafutását, az U14, U15-ös csapatot Orovecz András igazgatja idén.
A felkészülést több hazai és idegenbeli edzőmérkőzés is színesíti, sőt nemcsak a fiúk, hanem a lányok is egy egyhetes edzőtáborban igyekeznek minél jobban összeszokni és az edző által elvártakat elsajátítani.
- Az edzőtábor programját délelőtti és délutáni edzés, strandolás, kerékpártúra és közös ebéd színesíti. Szeretnénk, ha minden korosztály megfelelően készen állna a menetelésre, ahol idén minden alakulatot az első tízbe várunk, ez persze nem azt jelenti, hogy ha ez sikerül, akkor hátradőlünk, szeretnénk minden meccset megnyerni és a lehető legelőrébb végezni, meglátjuk mit szólnak majd ehhez az ellenfelek.
Lengyel Ferenc hozzátette, ebben a szezonban eggyel több PELC-es csapatnak szoríthatunk, ugyanis az NB II-es női bajnokságban is felveszik a küzdelmeket a pápai lányok.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!