Perutz FC: Az első győzelem a cél


2018-08-09 15:30:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Perutz FC: Az első győzelem a cél főképe
Augusztus 11-én a kimondva is a feljutást kitűző, III. kerületi TVE ellen mutatkozik be hazai közönség előtt a nyáron átalakult Pápai Perutz FC.
Rozmán László csapata gólnélküli döntetlennel kezdte a bajnokságot, Szabó Zsolték Ménfőcsanakról hoztak el egy pontot. Az eredménnyel igen, a látottakkal viszont nem volt megelégedve a pápaiak edzője.
- Tudtuk, hogy egy nagyon megerősített, újonc csapat otthonában lépünk pályára, ami soha nem egyszerű - emlékezett vissza a kispadon történt debütálására Rozmán László. - A védekező rész rendben volt, játékban viszont messze elmaradtunk a kívánalmaktól, sokkal bátrabb, kezdeményezőbb játékot vártam, ebben mindenképp minőségi javulást várok hétvégére.
Szombaton 17 órai kezdéssel az a III. kerület látogat Pápára, mely júliusban kilenc felkészülési mérkőzést játszott, mérlege négy győzelem, három döntetlen, két vereség. Persze az edzőmeccsek eredményeiből messzemenő következtetést nem lehet levonni. A szezon nyitómeccsén a fővárosiak úgy végeztek 2-2-re a Puskás Akadémia II-vel, hogy Buzsáky Ákos csapata fél óra játék után már 2-0-ra is vezetett, végül a felcsútiak a 89.percben tudtak pontot menteni.
- A fővárosi csapat egyértelműen a feljutást tűzte ki célul. Sikerült feltérképezni a játékukat, remélem, hogy a csapat meg tudja valósítani azt, amire egész héten készültünk. Bízom benne, hogy az erényeikre fel tudunk készülni, az esetleges gyenge pontjaikat pedig ki tudjuk majd használni.
Rozmán László hozzátette, a kezdőcsapatban a múlt hetihez képest nem, vagy csak minimális változás várható.
- Nem nagyon szeretnék belenyúlni a múlt heti kezdőbe, akik az első fordulóban kezdtek, hellyel-közzel kiharcolták, hogy most is ott legyenek a kezdő sípszónál. Természetesen valamilyen szinten muszáj alkalmazkodnunk az aktuális ellenfélhez is, de megbeszéltük a srácokkal, hogy hazai pályán mindenki ellen úgy kell pályára lépni, hogy innen senki ne távozzon pontokkal. Mindenképpen ki szeretnénk szolgálni a közönséget, az első perctől a lefújásig megállás nélkül hajtani fogunk, és ha emellé még jó játék is párosul, akkor biztos vagyok benne, hogy olyan eredmény fog születni, ami számunkra kedvező.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!