A Fő térre költöznek a katonák


2018-08-07 10:52:09  | cikk:  | 


A Fő térre költöznek a katonák főképe
2018. augusztus 11-én, szombaton katonai bemutatóknak, járműveknek és speciális eszközöknek ad helyet a pápai Fő tér. A 170 éves a Magyar Honvédség rendezvénysorozat keretein belül Pápán ünneplik a Magyar Légierő létrejöttének 100 éves évfordulóját, ebből az alkalomból az MH Pápa Bázisrepülőtér és további katonai szervezetek települnek a város központjába, hogy bemutassák tevékenységüket az érdeklődőknek.

Szombaton 10 órától 18 óráig vár minden érdeklődőt az MH Pápa Bázisrepülőtér a Fő térre telepített katonai sátrakba, ahol ki lehet próbálni repülő és légvédelmi szimulátorokat, meg lehet ismerkedni közelről a tűzszerészek, ejtőernyősök és előretolt repülésirányítók felszereléseivel, és bepillantást lehet nyerni a pápai katonai repülőtér mindennapjaiba. A sátrakban ezeken felül hatástalanított fegyverek, interaktív bemutatók és szakértő katonák várják a Magyar Honvédség iránt érdeklődőket. A Fő téren helyet kapnak speciális katonai járművek, légvédelmi rakéták, radarok, különleges repülőtéri eszközök, terepjáró autók, repülőtéri tűzoltógépjárművek. A 100 éves évforduló kapcsán megjelenő, a Magyar Légierő történetét összefoglaló könyvvel is meg lehet ismerkedni a programon. A statikus bemutatókon felül 10 óra 30 perckor a Military Girls együttes zenés műsorát, 14 órától pedig a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár zenekarának koncertjét lehet meghallgatni a helyszínen. Az MH Pápa Bázisrepülőtér minden érdeklődőt szeretettel vár 2018 augusztus 11-én, 10 órától 18 óráig a pápai Fő téren.

MH Pápa Bázisrepülőtér / Gyeginszky Andor hadnagy

Képek:


Címkék: honvédség
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!