Gólnélküli döntetlennel kezdett a Perutz FC


2018-08-04 20:51:49  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Esk Ménfőcsanak  | 


Gólnélküli döntetlennel kezdett a Perutz FC főképe
Nem született gól az NB III-as labdarúgó bajnokság nyitányán az újonc otthonában, ami azt jelentette, hogy a Perutz FC ponttal tért haza Ménfőcsanakról.

Az idei bajnoki debütáláson a nyáron alaposan átalakult és megerősödött, újonc Ménfőcsanak otthonába utazott a Perutz FC, mely szeretett volna egy jó eredménnyel nekivágni az idei menetelésnek. Két friss szerzeménnyel - Vallejossal és Dóczival - a kezdőben, a Perutz a Sánta - Bohner, Császár, Kozma, Böröczky - Dóczi, Somogyi, Baldauf, Iványi, Vallejos - Szabó Zs. összetételben vágott neki az első játékrésznek, melyben kevés gólszerzési lehetőség adódott a felek előtt, jobbára mezőnyben folyt a játék, az egyik legnagyobb gólhelyzet Bohner előtt adódott, aki egy védők mögé bepasszolt labdánál a lövés helyett a passzt választotta, ami viszont nem volt pontos. A második játékrészben pontrúgásokból alakulhatott volna ki helyzet a hazai kapu előtt, ám a 83. percben Szabó Zsolt próbálkozását kifejelte a sorfal legmagasabb embere, majd a hosszabbításban megint szabadrúgásból veszélyeztetett a Pápa, ám ez a kísérlet is célt tévesztett, így maradt a gólnélküli döntetlen.

Ménfőcsanak ESK - Perutz FC 0-0

Rozmán László: Az eredménnyel nagyjából elégedett vagyok, a mutatott játékkal viszont már kevésbé. Több focit vártam a fiúktól, nagy küzdelem dominált a 90 perc során, a két csapat mintha kioltotta volna egymást. Mindkét oldalon volt egy-egy nagy lehetőség, amik kimaradtak, így összességében reális a döntetlen. Jövő hétre kombinatívabb, bátrabb játékot, illetve magasabb fokú taktikai fegyelmezettséget várok a fiúktól.

Győr-Ménfőcsanak, v. Kubicsek (Kulman, Rózsás).

Ménfőcsanak ESK: Ficsór - Szilvágyi (Nagy B. 70), Nagy Á. (Koncsag 72), Czanik, Böcskey, Serfőző, Kelemen, Németh, Füredi, Gyagya (Visy 54), Kószás, edző: Mayer János.

Perutz FC: Sánta - Bohner, Császár, Kozma, Böröczky - Dóczi, Somogyi, Baldauf (Havasi 61), Iványi (Jurik 65), Vallejos (Füleki 87) - Szabó Zs., edző: Rozmán László.

A Perutz FC augusztus 11-én 17 órától a III. kerületi TVE-t látja vendégül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!