Szurkolói ankét


2018-08-01 20:03:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szurkolói ankét főképe
Fiatal, ambiciózus játékosokkal megerősített, sokra hivatott csapat épül Pápán - derült ki a Perutz stadion lelátóján rendezett szurkolói ankéton, melyen az új játékosok mellett Rozmán László vezetőedző és Haraszti Gergely pályaedző is bemutatkozott a szurkolóknak.
Hagyomány, hogy a bajnokság megkezdése előtt baráti beszélgetésre invitálja leghűségesebb szurkolóit a klub, a találkozónak ezúttal a jó időnek köszönhetően a stadion fő lelátója adott otthont. A drukkereket elsőként Bocskay László elnök köszöntötte, majd a nyáron kinevezett vezetőedző, Rozmán László az elmúlt hetek munkájáról, az edzőtábor tapasztalatairól és az előttünk álló tétmérkőzések terveiről is beszélt.
- Úgy gondolom, a tervezett munkát elvégeztünk, persze néhány hét még jól jött volna, de gondolom minden csapat így van ezzel - értékelte az elmúlt heteket az Ajkáról érkezett szakember. - Kollégámmal azt tapasztaltuk a felkészülés kezdetén, hogy a játékosok nincsenek megfelelő fizikai állapotban, ezért erre a vártnál nagyobb hangsúlyt kellett fektetnünk. Ettől függetlenül a taktikai munkát is elvégeztük, legalább három olyan játékrendszert gyakoroltunk, ami meglepheti az ellenfeleket, és ha a helyzet úgy adódik, akár mérkőzés közben is tudunk majd változtatni. Jó szellemiségű közösség alakult ki, olyan labdarúgókkal, akik igénylik és elvárják, hogy megfelelő szintű és mennyiségű munkát végezzenek velük, amiből csak jól jöhetünk ki.
A beszámoló után az új játékosokon volt a sor, hogy néhány mondatban közelebbről is megismertessék magukat a szurkolókkal, Vallejos Dominique, Dóczi Krisztián, Szabó Tibor, Havasi Dániel, Benecz Dániel, Nagy Tamás és Füleki Norbert is pozitívan nyilatkozott az elmúlt egy hónapról és önbizalommal telve várja a startot. Rozmán mester elégedett volt az edzőtáborral, úgy fogalmazott, taktikai dolgokat gyakoroltak - és ami a legfontosabb - közösséget építettek, kellőképpen összekovácsolódott a társaság.
Az összejövetel a szurkolók kérdéseivel, észrevételeivel zárult. Rajt szombaton 17 órai kezdéssel, Ménfőcsanakon.

Képek:


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!