Összefogtak Hunor megsegítéséért - Befejeződött a kupakgyűjtés


2018-07-30 10:19:46  | cikk: Babos Petra  | 


Összefogtak Hunor megsegítéséért - Befejeződött a kupakgyűjtés főképe
2017 novemberében a pápai Sándor-Hellebrandt család kupakgyűjtési akcióba kezdett életkörülményeik javításáért. Céljuk az, hogy 3,5 millió forintot összegyűjtsenek, melyből gyermekük, Hunor életét megkönnyítő eszközöket szereznének be, számára saját fejlesztőszobát, speciális zuhanyzót és illemhelyet, valamint akadálymentes lépcsőfeljárót alakítanának ki otthonukban. Sándor Endre Géza elmondta, a befolyt pénz- és kupakadományokon túl CSOK-ot, akadálymentesítési támogatást és kétmillió forintos hitelt igényelnek Hunor életkörülményeinek javítására.
-Nagyon sokan segítettek nekünk. Volt olyan ismerősöm, aki Sopronból jött ide, s hozott kupakokat, mivel ott egy iskolában is gyűjtöttek nekünk, de voltak veszprémi felajánlók és természetesen rengeteg pápai és környékbeli. Gyakorlatilag az udvarunkat és a házukat a kilenc hónap alatt ellepték a kupakok, már szinte el sem fértünk tőlük - mondta meghatottan az apuka, aki köszönetét fejezte ki mindenkinek, akik támogatta őket, külön köszönetet mondott a városvezetésnek, akik felajánlották, hogy a Városgondnokság végzi a fuvarozását a kupakoknak.
Sándor Endre Géza elmondta, nagy örömünkre 650 zsák, vagyis 6500 kg kupak gyűlt össze, amelyet ma reggel szállítottak el Városgondnokság segítségével a tinnyei műanyaghulladék-feldolgozó üzembe, ahol kilogrammjáért hatvanöt forintot fizetnek.
A gyűjtés nem fejeződött be, mostantól egy csabrendeki kislány részére várják a kupakokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!