Perutz FC: Ketten érkeztek, ketten távoztak


2018-07-21 15:51:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Perutz FC: Ketten érkeztek, ketten távoztak főképe
Dóczi Krisztián és Szabó Tibor után újabb játékosokkal erősítette meg keretét az NB III-as labdarúgó bajnokságra készülő Perutz FC. Mint megtudtuk, további két labdarúgóval sikerült megegyezni a közös folytatásról, a támadó középpályás, Vallejos Dominique Ajkáról érkezett, a csatárposzton bevethető Füleki Norbert pedig Lipótról teszi át a székhelyét a Várkert útra.
A 23 esztendős Vallejos édesapja uruguay-i származású, de a labdarúgó Magyarországon született és magyar állampolgár. Pályafutása során megfordult Felcsúton, a Videotonnál és Csákváron is, legutóbb az FC Ajkát erősítette, ahol 28 bajnokin három gólt jegyzett.
A 22 éves Füleki ETO nevelés, a korosztályos csapatok után Hévízen és Gyirmóton is megfordult, legutóbb a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályban Lipót együttesét erősítette, ahol 29 meccsen 46(!) góllal keserítette meg az ellenfelet.

Szintén a játékosmozgáshoz kapcsolódik az a hír, hogy az elmúlt szezonban 16 mérkőzésen négy gólt szerző, ám többnyire sérüléssel bajlódó Skriba Máté Sárváron folytatja pályafutását, Domján Roland pedig munkahelyi elfoglaltság miatt keres új kihívásokat. Koncsag Martin, Horváth Tamás, Farkas Dániel, Szedlacsek Balázs, Németh László és Nagy Bálint után a középpályás a hetedik, a belső védő a nyolcadik távozó.

A csapat július 21-én Ímely csapata ellen játszotta utolsó előtti edzőmeccsét, a találkozót Szabó Zsolt négy és Jurik Patrik egy találatával a pápaiak nyerték 5-0-ra. További hír a csapattal kapcsolatban, hogy július 23-ától egy héten keresztül Lengyelországban edzőtáborozik a keret, a játékosok és a szakmai stáb Pápa testvérvárosának meghívására utazik Gorlicébe, ahol az edzőtábor zárásaként a helyi csapattal mérik össze tudásukat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!