Közleményt adott ki a Pápai Kosárlabda Club


2018-07-14 07:45:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közleményt adott ki a Pápai Kosárlabda Club főképe
Az edzőváltásról szóló cikkünkre hivatalos közleményben reagált a Pápai Kosárlabda Club vezetősége, melyet változtatás nélkül közlünk:
Tájékoztatjuk a Pápa KC, minden tagját, sportolóját, szurkolóját és szimpatizánsainkat, hogy Molnár István és a klub között létrejött 6 hónapos kontraktus lejárt, ezzel az edzői megbízatás véget ért! A következő szezon edzői feladatainak tárgyalása során a klub és Molnár István nem találta meg a közös nevezőt, ezért útjaink külön válnak!

Reagálva az elmúlt szezon vezetőedzőjének nyilatkozatára:
Mivel Molnár István egy fél szezonon keresztül vezette csupán felnőtt csapatunkat és a klub vezetőségével, több esetben nem találta a közös utat, ezért úgy gondoljuk, hogy a következő szezon csapatának irányításával nem kívánjuk megbízni! Tőle több alkalommal elhangzott, hogy azért kértük fel a csapat irányítására, hogy az NB1/B osztályban tartsa a csapatot, ezzel szemben az elsődleges cél a csapat legjobb nyolc közé vezetése lett volna! Mivel pár hét közös munka után, körvonalazódott, hogy ez a cél nem teljesülhet, ezért igazolt a klub vezetősége egy amerikai légióst a csapatba Ryan Cook személyében, így is biztosítva a csapat NB1/B osztályban való maradását!

Reagálva a “raportra hívásra”: a Pápai Kosárlabda Club minden alkalmazottjával szemben úgy gondolja, hogy munkáltató és munkavállaló között természetes dolog a kommunikáció, István ezt raportnak gondolta, a klub vezetés pedig csupán segítségnek a cél elérése végett.
Molnár István az utolsó napig kitöltötte szerződését! A Pápai Kosárlabda Club ezúton is köszöni neki az elvégzett munkát! További sok sport sikert kívánunk neki, a következő csapatánál! A klub ezen időpont után a továbbiakban nem kíván foglalkozni az elmúlt szezonnal, hisz nekünk és sportolóinknak előre kell nézni és koncentrálni a következő kosárlabda szezonra.

Köszönjük István!

Pápai Kosárlabda Club

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!