Jól szórakoztak a borsosgyőriek


2018-07-01 08:29:09  | cikk: Babos Petra  | 


Jól szórakoztak a borsosgyőriek főképe
Kellemes nyárias idő, jó programok és kiváló hangulat várta a borsosgyőrieket a huszonegyedik hagyományos falunapi rendezvényen szombaton a sportpályán. A műsor a délutáni órákban kezdődött, amikor is ügyességi-és sportprogramok várták az érdeklődőket. A gyerekek mini dodzsemezhettek, de felülhettek a kosaras fa körhintára is. Nagy népszerűségnek örvendett a buborék foci is, a kicsik előszeretettel játszottak a hatalmas, átlátszó gömbökben. Kora délután megkezdődött a gyermekfoci, melyben 11-es, 7-es rúgó versenyen és gumicsizma-hajító verseny is összemérhették ügyességüket. Természetesen volt tűzoltó-és rendőrautó bemutató is, hiszen a gyerekek minden alkalommal örömmel pattannak be ezekbe a járművekbe, s tekintik meg az eszközparkot.
A délutáni órákra megtelt a hatalmas rendezvénysátor, hiszen a színpadi produkciókra sokan voltak kíváncsiak. A nap sztárvendége a Dupla Kávé és Köteles Cindy volt, akik pillanatok alatt kiváló hangulatot varázsoltak, hiszen a közönség együtt énekelt és táncolt a zenekarral. Ezt követően a színpad a helyieké volt, felléptek a borsosgyőri csoportok, összesen ötvenen, többek között a Pici tündérek, a Szuper lányok és fiúk, a borsosgyőri asszonyok és Horváthné Szabó Andrea is.
-A gyerekek már hónapokkal ezelőtt lázasan és izgatottan készültek a műsorra. A próbák általában délutánonként zajlottak, amit mindig nagyon élveztünk. A gyerekek műsorát mi, felnőttek állítottuk össze. Nagy örömünkre mindig nagyon élvezik a fellépéseket - árulta el Tóth Zoltánné felkészítő.
Máté István, a Borosgyőri Részönkormányzat elnöke elmondta, a rendezvény programjainak összeállításáért ebben az évben is Máté Mónika felelt, akinek köszönik a színvonalas munkáját. A falunap célja, hogy összehívják a borsosgyőrieket egy szórakoztató programra, ahol a baráti beszélgetéseké, a jó hangulaté, és persze a kikapcsolódásé a főszerep a hétköznapi rohanás mellett.
Az ízletes vacsorát minden évben a férfiak készítik el. Darázs Bálint, a csapat egyik tagja kérdésünkre elmondta, sertéspörköltet készítettek a már jól összeszokott csapatukkal. A férfiakból álló csapat ezúttal 400-500 főre főzött. Mint mondta, reményeik szerint mindenki ízlését elnyerte a vacsora, amit szívvel-lélekkel készítettek legjobb tudásuk szerint.
A borsosgyőri falunap programját az esti órákban a Trend zenekar bulija zárta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!