Tagtoborzó vízilabda tábor


2018-06-30 20:58:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tagtoborzó vízilabda tábor főképe
A vízilabda iránt érdeklődő, úszni tudó kicsiknek és nagyoknak rendezett nyári levezető edzőtábort a Pápai SE vízilabda szakosztálya. Az egyhetes program igen sűrű volt, mondhatni a csapból is a vízilabda folyt. Úszás, egymás elleni meccsek és természetesen sok-sok játék szerepelt a programban, sőt akkor sem unatkozott a társaság, amikor az időjárás nem volt kegyes a gyerekhez - tájékoztatott Cseh László, táborvezető, a PSE edzője.
- Már 8-10 éves kortól vártuk a gyerekeket a táborunkba, vegyes volt a társaság, voltak olyanok, akik évek óta nálunk játszanak, de olyanok is, akik csak most ismerkednek a sportág alapjaival, összesen 19-en jelezték részvételi szándékukat. Szerencsére mindenki tudott úszni, így az úszásoktatással nem kellett foglalkozni. Minden napunk a reggeli bemelegítés után fél óra úszással kezdődött a belső medencetérben, a nagyobbaknak 1000-1500, a kisebbeknek 600-800 méter volt a napi penzum. Ezután a kinti medence mini pályáján játszottunk két csoportban, majd a szabadidő után ebéd következett, délután pedig ismét átmozgató úszás, majd foci, strandvízilabda, csúszdázás szerepelt a programlehetőségek között. Úgy gondolom, jól sikerült az idei táborunk is, a gyerekek kellemesen elfáradtak, most pedig mindenki hosszabb pihenőre megy, az alapozást augusztus közepén kezdjük.
Cseh László elmondta, a tábort tagtoborzásnak is szánták, tekintettel arra, hogy a következő szezonban a Dunántúli Vízilabda Ligában két utánpótlás csapatot szeretnének indítani.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!