VI. Zsoodance gála


2018-06-25 14:54:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


VI. Zsoodance gála főképe
Hatodik alkalommal rendezte meg a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében táncgáláját a Zsoodance Tánc Sport Egyesület. A már hagyományosnak mondható, két felvonásos eseményen közel 80 táncos lépett rivaldafénybe. Cserkuti Zsófia, az egyesület vezetője a kezdés előtt érdeklődésünkre elmondta, nagy izgalommal tekint a közel három órás előadás elé, melyre már hónapok óta próbáltak.
- Szeptember óta gyakoroljuk és tökéletesítjük a koreográfiákat, a gála első felében mindenki megmutatja a verseny- illetve fellépő koreográfiáját, a második felvonásra pedig egy meglepetéssel készülünk a szülőknek, hozzátartozóknak. Tudni kell, hogy minden ilyen gálánk alkalmával a második rész tematikus, tehát valamilyen konkrét téma vagy történet köré épül. Most sincs ez másképp, idén a retro világába vezetjük be a nézőket egészen a '90-es évek végéig. Színpadra visszük a Grease-t valamint a kor fiú- és lánycsapatainak videoklipjeit, slágereit, erre több mint egy hónapot készültünk, bízom benne, hogy nagy sikert arat, összesen egyébként 27 műsorszámot láthat a nagyérdemű.
Az egyesület vezetője elmondta, meghívott vendégei is voltak a rendezvénynek, ilyen a győri Bro'n'Sis Tánciskola, az AForce1 Tánc Sport Egyesület valamint Farkas Bíborka csapata. A nyárral kapcsolatban Zsófia kiemelte, a fellépések mellett négy gyerektábort is rendeznek, egy kéthetes pihenő után szeptemberben pedig indítják az új csoportokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!