Rendőrségi programok a pápai Igal lakótelepen


2018-06-13 11:09:26  | cikk:  | 


Rendőrségi programok a pápai Igal lakótelepen főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai bűn- és baleset-megelőzési programokkal vettek részt az Igal Lakótelepi Napon.

A rendőrség - iskolai közösségi szolgálatos diákokkal együtt - 2018. június 9-én 15 órától várta a pápai Igal Lakótelepi Nap látogatóit. A szolgálati gépkocsi megtekintésén túl közlekedési témájú kirakókkal, színezőkkel és mágneses táblával játszhattak a gyerekek, akik hasznos közlekedési ismeretekkel gazdagodhattak. Mialatt a gyerekek játszottak, szüleik egy teszt kitöltésével ellenőrizhették KRESZ tudásukat.

A rendőrök bűnmegelőzési információs pontot is kialakítottak a felnőttek számára, ahol a különböző prevenciós kiadványok mellett személyes vagyonvédelmi tanácsokat is átadtak az érdeklődőknek. Felhívták a figyelmet többek között arra, hogy a nyári időszakban előszeretettel látogatott vízpartokon elsősorban az értékmegőrző nyújt kellő biztonságot a strandra magunkkal vitt vagyontárgyak számára, ennek hiányában pedig célszerű, ha valaki mindig vigyáz a parton a csomagokra.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!