Gyermeknap játékkal és csokival


2018-06-11 21:11:49  | cikk: pi-pa  | 


Gyermeknap játékkal és csokival főképe
A gyermeknap jegyében tartottak szórakoztató programot ma délután a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény napközis diákjai számára. Az ügyességi sorversenyeket és különféle kreatív foglalkozásokat kínáló programon az iskola tanulói nagy lelkesedéssel vettek részt. A rendezvényt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja támogatta, akik az iskola valamennyi diákjának és óvodásának egy-egy tábla csokoládét adtak.
Varga Zsolt gyógypedagógus, a program egyik szervezője elmondta, a gyermeknapi rendezvény célja az volt, hogy színt vigyenek vele a tanévvégi a szürke hétköznapokba.
A sorversenyen öt csoportba osztották a gyerekeket, a csoportok kialakításánál igyekeztek kiegyenlíteni az erőviszonyokat, így mindenki egyenlő eséllyel indulhatott a tréfás feladatokkal tarkított megmérettetésen.
A gyermeknap szervezésében részt vett Szabó Dániel napközis nevelő is, aki köszönetet mondott a Máltai Szeretetszolgálatnak, hiszen, mint mondta, a csokoládé felajánlás nélkül nem tudták volna megajándékozni a gyermekeket.
A rendezvényen megtudtuk, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja csokoládé felajánlás egy részét, közel 60 tábla édességet a Szent István Római Katolikus Általános Iskola diákjaitól kapta, akik arra kérték a karitatív szervezetet, találjon megfelelő helyet a finomságoknak. A csoport a katolikus iskolában összegyűjtött adományt saját forrásból kiegészítette, így 110 tábla csokit adhattak át a mai napon a Vajda Márta Iskolának.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!