Készül a kiegyenlítő betonréteg a Jókai utcán


2018-06-08 22:30:25  | cikk: HuHa  | 


Készül a kiegyenlítő betonréteg a Jókai utcán főképe
A Jókai utcai rekonstrukcióját végző építő cég ma megkezdte a cementkötésű stabilizáció kiépítését a Szalmavári domb és a 68. számú ingatlan közötti területen. A ckt betont is finisher húzza be a területre, a munkálatok az érintett szakasz teljes lezárása mellett zajlanak. A rétegépítés félpályánként történik, de a nagy munkagépek és a beton kötési idejének megtartása miatt a teljes útzár érvényben marad a hét végéig. Ez azt jelenti, hogy semmilyen gépjármű nem hajthat végig a friss betonon, a teljes lezárást fizikai akadállyal biztosítja a kivitelező és azt kéri, hogy a gépjárművezetők hétfőig ne hajtsanak be az érintett szakaszra.

Ezt a munkafolyamatot a 68. számú épület és a Budai Nagy Antal utca közötti területen is el kell végezni, a tervek szerint ez a jövő hét második felében zajlik majd, a mostanihoz hasonló teljes útlezárással.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!