Nemzetközi mezőnyben is helyt álltak a judósok


2018-06-05 07:50:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nemzetközi mezőnyben is helyt álltak a judósok főképe
Június első hétvégéjén a győri Olimpiai Sport Park 11. alkalommal szolgált a Serdülő Európa-kupa, Vági Miklós-emlékverseny helyszínéül. Az U15-ös fiúk és lányok részére megrendezett viadalon egy roppant erős, nemzetközi mezőnyben a Bakony Judo Klubot négy versenyző képviselte. Szereplésüket Végh József, a klub edzője foglalta össze.
- A szombati napon Tóth Réka indult, aki sajnos az első fordulóban kiesett. Másnap Dékány Bálint a népes és erős mezőnyben végig harcosan küzdve sajnos alulmaradt ellenfelével szemben az első fordulóban. Szolga Gábor Zalán a -73 kilogrammos súlycsoportjában az első körben egy wazarit érő dobás után leszorította ellenfelét. A következő két mérkőzésen is mindent megtett a továbbjutásért, ám ez sajnos kevés volt, így kikapott ellenfeleitől, de így is a nagyon értékes hetedik helyet szerezte meg. Piriti Rebeka az -57 kilogrammosok kategóriájában a verseny teljes ideje alatt jól versenyezve haladt előre, és csak a későbbi győztestől kapott ki, így őt a harmadik helyre szólították. Sportolóink jól teljesítve számításainkat bőven túlteljesítve versenyeztek, egy hetedik hellyel számoltunk, a bronzérem egy igen szép meglepetés - tette hozzá az egyesület edzője.

Az idény a judokák számára a Játékfesztivál keretein belül megrendezendő Miniolimpia küzdelmeivel folytatódik.

Képek:


Címkék: judo
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!