Operett Orfeum a Pegazusban


2010-05-16 11:04:34  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Operett Orfeum a Pegazusban főképe
Az operett, mint modern műfaj, mint a polgári középosztály győzelmének hírvivője, az 1850-es években született Párizsban. Legitim szülőatyja Jacques Offenbach volt.
A Pegazus Színház ismét egy nagyszerű produkcióját hallhatták ma este az operett szerelmesei. Az egy órás előadásban az operett pihekönnyű szárnyain tehettek utazást gondolatban a Hortobágyra vagy Budapestre azok, akik meghallgatták, sőt néha együtt is énekelték a Pegazus Színház kiváló hangú művészeivel (Hegedűs Gabriellával, Végh Zsolttal, Meleg Gáborral és a két új színésszel: Kardos Szabinával és Horváth Emíliával) a jól ismert, fülbemászó dallamokat. A hűvös, esős tavaszi estén igazi szívmelengető élményt nyújtott a zenés est.
A darabot Sarkadi Nagy Antalné rendezte, aki elmondta, hogy a mai világban nagyon fontosnak tartja, hogy kikapcsolódjanak az emberek, lazítsanak, érezzék jól magukat. Kell a szórakozás fiatalnak és idősnek is egyaránt.
A premier előadást a közönség vastapssal jutalmazta.
A következő előadás 2010. június 4-én, 18 órakor lesz a pápai Pegazus Színházban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!