Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás


2018-06-01 14:29:12  | cikk:  | 


Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás főképe
A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy lopás miatt folytatott nyomozást.

Az eljárás adatai szerint a 32 éves O. Ferenc és a 19 éves E. A. Ferenc pápai lakosok 2018. április 23-ra virradó éjszaka több mint 300 kilogrammnyi használt gépjármű akkumulátort loptak el egy pápai családi ház utcafronti pincéjéből az ablakon keresztül. A helyiségből O. Ferenc valamennyi ott tárolt akkumulátort kiadta a 19 éves társának, majd egy kézikocsin eltolták azokat egy közeli lakatlan házba. A lopott tárgyakat 2018. április 23-án reggel a két férfi ismerőse, az 51 éves Sz. Ádám pápai lakos egy téti színesfém kereskedésben értékesítette.

A sértett bejelentését követően a rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap mindhárom személyt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók Sz. Ádámtól lefoglalták a lopott akkumulátorokért kapott több mint 60000 forintot.

Az O. Ferenc és E. A. Ferenc ellen lopás vétség, míg Sz. Ádám ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a pápai rendőrök a napokban lezárták és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi