Gyerekek a repülőtéren


2018-05-29 00:33:51  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Gyerekek a repülőtéren főképe
Több mint 700 kisgyermek érkezett az MH Pápa Bázisrepülőtér legutóbbi látogatói napjára. Gangler László ezredestől, a légitámaszpont parancsnokától megtudtuk, minden évben kétszer szerveznek ilyen eseményt, hogy ezáltal Pápa és környéke oktatási, nevelési intézményei előzetes regisztráció után látogatást tehessenek a katonai bázison, megismerkedhessenek az itteni munkával, mindennapokkal. Kiemelte, mindig arra törekednek, hogy a vendégül látott óvodások, kisiskolások különleges élményekkel gazdagodva térjenek haza, jó hírét vigyék a repülőtérnek. Gangler László hozzátette, a látogatói napoknak mindig hatalmas sikerük van, nagyon pozitívak a visszajelzések.

A programban szerepelt többek között őrkutyás bemutató, emellett közelről is szemügyre lehetett venni - hatástalanított - kézifegyvereket, egy harci helikoptert, továbbá repülőtéri tűzoltó és egészségügyi gépjárműveket, karbantartógépeket. A látogatói napok fő attrakciójának mindig a C-17-es teherszállító repülőgép megtekintése számít, ezúttal sem volt ez másként.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!