Taroltak a pápaiak a megyei tűzoltó sportversenyen


2018-05-29 00:10:56  | cikk: pt  | fotó: Helt Ákos  | 


Taroltak a pápaiak a megyei tűzoltó sportversenyen főképe
Remek pápai győzelmek születtek a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság II. fokozatú Megyei Tűzoltó Sportversenyén, melyen hat hivatásos tűzoltó-parancsnokság képviseltette magát.

A csapatok három versenyszámban mérték össze felkészültségüket és erejüket a veszprémi Schönherz-sporttelepen. Elsőként egy százméteres akadálypályán futottak versenyt az idővel és egymással a résztvevők, majd kismotorfecskendő-szerelés, valamint kötött sugárral történő célba lövés következett. A megmérettetést négyszer százméteres váltófutás zárta. A verseny kiélezett volt, ám a pápai tűzoltók taroltak az eredményhirdetésen: az összesített versenyben elért első hely mellett jó néhány egyéni elismerést is átvehettek Dányi Béla tűzoltó dandártábornoktól, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjétől.

Pápaiak értek először célba a százméteres akadálypályán, továbbá a kismotorfecskendő-szerelést és a négyszer százméteres váltófutást ugyancsak ők nyerték meg. Egyébként a százméteres akadályfutás első két helye pápai lánglovagoké lett: Schvetz Sándor tűzoltó főtörzsőrmester az első, míg Németh Gergő tűzoltó őrmester a második pozícióban zárt. Soós Balázs tűzoltó főhadnagy, a pápai csapat kapitánya elmondta, a versenyt eredményes felkészülés előzte meg az MH Pápa Bázisrepülőtéren. A kiemelkedő sikerhez Csillag István tűzoltó alezredes, a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője is gratulált.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!