Ülésezett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás


2018-05-28 23:16:33  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Ülésezett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás főképe
Többek között pénzügyekről és az intézményvezetői állásról is szó esett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás legutóbbi ülésén a pápai városházán.
A jelenlévő polgármesterek elfogadták a társulás 2017-es költségvetésének végrehajtásáról szóló beszámolót, valamint az idei évi büdzsé módosítását. Utóbbihoz kapcsolódóan bérpótlékemelést hajtanak végre - tudtuk meg Varga Pétertől, a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás elnökétől. Emellett napirendre került az intézményi térítési díj is, ami változatlan maradt, tehát továbbra is óránként 500 forintba kerül a házi segítségnyújtás, de Gic önkormányzata ennek a díjnak a felét átvállalja a szolgáltatást igénybe vevőktől a településen. Varga Péter elmondta, a társulás intézményvezetői állására június 15-ig lehet jelentkezni, az addig beérkezett pályázatokat június 28-án bírálják el.
A társulási ülést megelőzően az egybegyűltek tájékoztatót hallgathattak meg a pápai járás önkormányzatait érintő, 2018-2019-es vasúti és autóbuszos menetrendről a közlekedési vállalatok képviselőitől.

Képek:


Címkék: költségvetés
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!