Jó hangulat a Városi Gyermeknapon az Erzsébet ligetben


2018-05-27 20:15:51  | cikk: Babos Petra  | 


Jó hangulat a Városi Gyermeknapon az Erzsébet ligetben főképe
Valóságos gyermekparadicsommá alakult az Erzsébet liget ma délutánra. A Városi Gyermeknap idén is sok családot vonzott, közel ezren látogattak ki a délután során az árnyas ligetbe a korai nyári időben.
Müller Orsolya kulturális szervező elmondta, nagy örömükre idén ismét az Erzsébet liget adhatott otthont a gyermeknapnak, amely rendkívül ideális helyszínnek bizonyult a program megrendezésére.
-A délután számos meglepetést tartogatott kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az ügyes kezűek kézműveskedhettek, de népszerű volt az arcfestés és a fa körhinta, valamint a többi ügyességi, kreatív és logikai fajáték is. Volt még rodeóbika, babakuckó, kalózhajó hinta, pónilovaglás, ugrálóvár, de népi játékok, parti- és társasjátékok, pedal-car járgányok is szórakoztatták a kicsiket. A ligeti színpadon fellépett a Black Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team is, akik fergeteges hangulatot varázsoltak bemutatójukkal. A délután folyamán a Trambulin Színház gólyalábasai is nagy örömet szereztek a látogatóknak vidám műsorukkal.
Müller Orsolya kiemelte még, a rendőrség is kitelepült a rendezvényre, ők a helyes közlekedésre hívták fel az apróságok figyelmét, de a Farkasgyepűi Egészségfejlesztő Iroda is csatlakozott a programhoz, akik egészséges ételekkel készültek. A színpadi fellépőknél törekednek arra, hogy a műfaji sokszínűség megjelenjen.
Németh Noémi 10 éves kislány szüleivel és unokatestvérével látogatott el a gyermeknapra. A kislány elmondta, jól érezték magukat, érdemes volt eljönni a ligetbe, ahol sok-sok játék várta őket. Noémi kipróbálta az ugrólóvárat, de kézműveskedett és társasozott is anyukájával. Megtekintették a barátnője fellépését, aki a Black Bunny Rock and Roll Club táncosa. Reméli, jövőre is részt vehet a programon.
A gyermeknapot Tamás Éva Játéktára interaktív koncertje és hangszersimogató zárta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!