Szombaton rendezik az idei év első városrészi napját


2018-05-23 07:35:50  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton rendezik az idei év első városrészi napját főképe
A városrészi napok jól bevált forgatókönyve szerint kezdődik május 26-án, szombaton 8 órától a VII. Városrész Majális az Acsády sportpályán. Az egész napos rendezvényre a szervezők főként a Fáy- és a Huszár-lakótelep, valamint a környékbeli családi házas övezet lakói mellett természetesen mindenkit szeretettel látnak. A jótékonysági főzőverseny - melynek teljes bevételét a Fáy Óvodának ajánlják fel - eredményhirdetését körülbelül 12 órakor tartják, majd Jó ebédhez szól a nóta.
Délután 15 órától az óvodásoké lesz a színpad, ők mutatkoznak be, először a Fáy Óvoda, majd a Huszár Óvoda kicsinyeit láthatja a közönség. Őket az AFORCE 1 Tánc Sportegyesület összeállítása követi. 16 óra 30 perctől a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület néptánc bemutatóját élvezheti a közönség. A Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik Kórusa múltidéző katonadalokkal szolgál majd. 17 óra 15 perckor Pápa Város Fúvószenekara játszik. A sátorban megjelenteket Bocskay László önkormányzati képviselő köszönti, ezt követően a Pápai Nyugdíjas Egyesület táncosai lépnek fel, majd táncparádéval szórakoztatja a Black Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team az egybegyűlteket. 19 órakor Henna és Sihell Ferry műsorát hallgathatják majd a megjelentek. Az egész napos rendezvényt sátor-buli zárja DJ Bécivel.
A VII. Városrész Majálison további kísérőprogramokról is gondoskodnak a szervezők, lesz póni kocsikázás, kézműves foglalkozás, légvárcsúszda és trambulin. A Pápai Rendőrkapitányság is kitelepül, akik közlekedési játékokkal, bicikli regisztrációval várják az érdeklődőket.
Bocskay László hozzátette, reméli, mindenki megtalálja a kedvére való programot, s együtt el tudnak tölteni egy kellemes napot.
A egész napos rendezvényre a belépés díjtalan, mindenkit sok szeretettel várnak a rendezők.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!