Hívogat az iskola - ballagás a Huszár Lakótelepi Óvodában


2010-05-14 20:44:26  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Hívogat az iskola - ballagás a Huszár Lakótelepi Óvodában főképe
Ballagást tartottak ma délelőtt 10 órától a Huszár Lakótelepi Óvodában. Az idei az első olyan év, hogy nem az évzáró ünnepség keretén belül ballagnak el a leendő elsősök. Összesen 5 csoportból, 38 gyermek vett ma búcsút az óvodai évektől. Úgy gondolom, hogy nagyon fontosak a gyerekek életében az óvodában töltött évek, ezért rendeztünk egy ballagást, ahol az alsóbb évesek búcsúztatják el a nagyokat - mondta el Vaspöri Ferencné óvodavezető.
A ballagó kicsik az óvónénikkel körbejárták a csoportszobákat, majd az udvarra vonultak és ott egy zenés, verses műsorral köszöntek el az óvoda minden tagjától.
A műsor a csoportszobákban folytatódott, ahol megajándékoztak minden leendő elsőst néhány, az iskolához fontos kellékkel, aztán pedig a Gézengúz együttes szórakoztatta a gyerekeket, majd zsúrral ért véget az idei ballagás.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!