Nyolcadik helyen zárt a Bakonyerdő Pápa


2018-05-14 16:38:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyolcadik helyen zárt a Bakonyerdő Pápa főképe
A középmezőnyhöz tartozó Tarján ellen lejátszotta idei utolsó bajnokiját az NB II-es kézilabda bajnokság észak-nyugati csoportjában a Bakonyerdő Pápa. A pápai csapat egy felejthető első fél óra után összekapta magát a folytatásra és nagy csatára kényszerítette riválisát, egészen az utolsó percekig szoros volt az állás, aztán kijött a fáradtság a hazaiakon és a Komárom-Esztergom megyeiek négy góllal, 28-24 arányban nyerni tudtak.
- Kár az első félidőért, de úgy gondolom, a vereség ellenére megmutattuk, hogy tudunk kézilabdázni, hiszen a második játékrész kifejezetten jóra sikerült - mondta a lefújás után Kapcsándi Zsolt. - Sajnos meghatározó játékosok hiányoztak ma, így nem tudtam megfelelően forgatni a csapatot, de akik itt voltak, mindent megtettek a győzelemért. Köszönjük a szurkolók bíztatását, hiszen nagyszerű hangulatot teremtettek a sportcsarnokban. Hasonló évet zártunk, mint tavaly annyi különbséggel, hogy idén az őszi szezonunk sikerült jobban, tavasszal sajnos gyengébb teljesítményt nyújtottunk. Külön szeretnék gratulálni Bors Martinnak, aki 137 góllal megszerezte az osztály gólkirályi címét.

Bakonyerdő Pápa - Tarján 24-28 (9-14)

A Bakonyerdő Pápa a tízcsapatos pontvadászat nyolcadik helyét szerezte meg, a bajnokságot a Veszprémi KKFT U22-es együttese nyerte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!