Dobogós csapatot fogad a Perutz FC


2018-05-11 13:46:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Dobogós csapatot fogad a Perutz FC főképe
Egy héttel a Veszprém elleni megnyert megyei rangadó után a Perutz FC ismét hazai pályán igyekszik növelni pontjai számát, ám ezúttal jóval nehezebb dolga lesz, hiszen a csoport élmezőnyéhez tartozó Érd látogat a Várkert útra.
13 győzelem, egy döntetlen, 12 vereséges mutatóval várja a Pest megyeiek elleni két félidőt a Pápa, mely a legutóbbi fordulóban magabiztosan, 2-0 arányban győzte le a Veszprémet, sőt a helyzetek és a játék összképe alapján nagyobb arányú sikert is arathatott volna. Szombaton 17 órai kezdéssel a mieink a bronzéremért harcoló Érdet látják vendégül. Tavasszal a Perutz stadionban a III.kerület elleni 90 percet leszámítva a vendég csapatoknak nem termett babér, Szabó Zsolték hazai mérlege négy győzelem, egy vereség.
- Valamiért úgy hozta a sors, hogy ősszel idegenben, tavasszal hazai közönség előtt szerepelünk jobban - folytatta Marton edző. - Ismerjük következő ellenfelünket, nagyon veszélyesek az ellenfél kapuja előtt, nem csoda, hogy a harmadik legtöbb gólt szerezték a kiírásban. Már az odavágó is emlékezetesen alakult, ott nyertes állásnál egy ötperces rövidzárlat miatt a hazaiak megfordították az eredményt, majd negyed órával a vége előtt sikerült egyenlíteni és egy pontot elhozni az Érdi Sporttelepről. Hasonlóan kiélezett párharcra számítok ezúttal is, célunk, hogy megőrizzük a jó hazai mérlegünket, a hullámázó teljesítményt nyújtó vendégek pedig az Andráshidával és a III. kerülettel nagy versenyben vannak a harmadik helyért, így biztosan nem az áldozat szerepére készülnek. Mindezeket figyelembe véve biztos, hogy a közönség nem fog unatkozni.
- Az én személyem nem hiszem, hogy központi kérdés lenne. Inkább fontosabb, hogy a mérkőzés elejétől kezdve olyan agresszivitással játsszunk, mint a Csorna elleni meccs második félidejében. Játéktudásban legyen meg a kellő bátorság és a helyzetkihasználásban a hatékonyság. Ha ebből a háromból kettő meglesz, akkor nyerni fogunk - mondta az erdivse.hu-nak a pápai születésű Limperger Zsolt, az érdiek trénere. - Mindig jó hazamenni Pápára, jól érzem magam a régi barátaimmal, de most nem a barátaimhoz megyek, mert kilencven percig biztosan ellenfelek leszünk.

A mérkőzés játékvezetője Derdák Marcell lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!