„Házhoz megyünk” Pápán


2018-05-10 17:10:04  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 16-án Pápán tartja a „Házhoz megyünk!” országos rendőrségi bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

A rendőrség munkatársai 10 órától 11 óráig a Pápa, Szabó Ervin u. 54. szám alatti körzeti megbízotti irodában kialakított bűnmegelőzési információs ponton várják az érdeklődőket, akik számára hasznos prevenciós tanácsokkal szolgálnak, és bűnmegelőzési kiadványokat adnak át. A helyszínen igényelhető speciális, az érdeklődő lakóhelyére vonatkozó egyéni vagyonvédelmi tanácsadás is, amely - elérhetőség meghagyása esetén - egy későbbi, előre egyeztetett időpontban szakemberek segítségével valósul meg.

A „Házhoz megyünk” program részeként 14 órától 15 óráig a pápai Szent József-kápolnában (Pápa, Külső-Veszprémi út 3.) a Pápai Rendőrkapitányság, valamint a Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezetének képviselői adnak tájékoztatást többek között a besurranások, a betöréses lopások, az idősek sérelmére elkövetett trükkös csalások megelőzési lehetőségeiről, a termékbemutatóknak álcázott ingyenes egészségügyi állapotfelmérések veszélyeiről, valamint az otthonok védelmét szolgáló vagyonvédelmi eszközökről.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi