BikeSafe regisztráció Pápán


2018-05-10 17:05:49  | cikk:  | 


BikeSafe regisztráció Pápán főképe
A Pápai Rendőrkapitányság több mint húsz kerékpárt regisztrált egy pápai kerékpárboltban.

A rendőrség bűnmegelőzési munkatársa 2018. május 8-án egy pápai kerékpárboltba települt ki a BikeSafe országos kerékpár-regisztrációs rendszerrel. A rendőrnő azt a 22 kerékpárt vette nyilvántartásba, amelyeket a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye vásárolt az időseket otthonukban gondozó munkatársai számára. A bűnmegelőzési előadó a kétkerekűekről fotókat készített és lejegyezte azok egyedi ismertető jegyeit - többek között az alvázszámukat -, majd az adatokat rögzítette a www.bikesafe.hu internetes oldalon. A kerékpárok országos nyilvántartásba vétele egy esetleges lopás esetén segítheti a nyomozók munkáját és a jármű megtalálását.

A rendőr felívta a házi gondozók figyelmét arra, hogy a regisztráció ellenére a bicikliket még akkor is zárják le, ha azokat csak rövid időre hagyják felügyelet nélkül a közterületen.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!